Fibra najavila svoje treće izdanje! fotografija

Fibra najavila svoje treće izdanje!

U prvom valu najavljena su sljedeća imena: Pips, Chips & Videoclips, Detour, Svemirko, Buč Kesidi i Z++!

Za Pipschips&videoclips ne treba posebna najava. Kad se kaže posebna rock pojava u Hrvatskoj, misli se na njih. Često su u Splitu, ali rijetko na open airu i nikad do sada u Ljetnom kinu Bačvice.

Detour je band koji se može pohvaliti golemom omiljenošću u svim skupinama publike, a i glazbene kritike. U Split dolaze predstaviti svoj peti studijski album „TourDetour“ za kojeg su prošle godine osvojili Porin za najbolji album pop glazbe i najbolju izvedbu grupe s vokalom.

After movie Fibra 2019.

Svemirko je jedna od najzanimljivijih novijih pojava na sceni. Albumi „Vanilija“ i „Tunguzija“ sa svojim životopisnim ritmovima i tekstovima i zabavnim i plesnim aranžmanima i melodija zaludili su ljubitelje dobrog popa.

Iz susjedne države dolazi disco indie rock senzacija Buč Kesidi.

I za kraj najave stoji glazbenik zagonetnog imena Z++, član osječkog trap kolektiva Retfatlanta, koji dolazi predstaviti svoj prvi album „18++“. Album žanrovski pripada trapu, ali i izlazi iz okvira povezujući ga sa popom, a kvalitetu ovog uratka potvrđuje i nominacija u Rap&Off kategoriji Rock&Off nezavisne glazbene novinarske nagrade.

Sljedeći val imena organizatori će objaviti 30. 3. 2020.

Festivalske ulaznice možete kupiti po cijeni od 70,00 kn do 30. ožujka tj do rasprodaje kontigenta. Nakon toga se cijena festivalske ulaznice penje na 90,00kn. Dnevne ulaznice biti će puštane u prodaju 27.4. kad objavljujemo i posljednji dio lineupa.

Kartu kupite online putem sustava Entrio.hr te na prodajnim mjestima:
Dancing Bear, Dioklecijanova 6
Ghetaldus, Marmontova 8
Ghetaldus, City Centar Split