Open air pub quiz w. Bernard Perić fotografija

Open air pub quiz w. Bernard Perić

Najposjećeniji domaći glazbeni kviz iz Tvornice kulture 5. srpnja stiže u Split!

Glazbeni entuzijasti, znalci, ljubitelji pub kvizova i svi znatiželjnici, ovo je VAŠ event. Prijavite svoj tim do 4 člana, provjerite svoje glazbeno znanje i osvojite neke od brojnih nagrada koje je Iskon s partnerima osigurao za tri najbolje ekipe, sretnike koji odgovore na pop-up pitanje i – kao što je sad već tradicija Tvornice kvizova – za predzadnje!

Vrata otvaramo u 18:00, a s kvizom počinjemo u 18:30 i završavamo do 20:00 sati. Iskon vas časti free upadom na Fibru u petak, sve što trebate je prijaviti se na kviz, pojaviti se na početku kviza i odgovoriti točno na barem 10% pitanja, a kasnije besplatno uživati na koncertima grupa Psihomodo Pop, Jonathan, Letu Štuke i Juggernaut. Također, da proslavimo prvi open air glazbeni kviz u Splitu, Iskon će prvih 10 timova koji stignu na lokaciju počastiti besplatnim Karlovačkim pivom, a njihove poznate besplatne slasne kokice čekaju sve natjecatelje na lokaciji!

Kroz pitanja će nas voditi legenda Gitka, sudionik stvarnih televizijskih kvizova i autor fiktivnih kvizova Selebriti i Markov trg - Bernard Perić, the artist formerly known as Dena.

Prijave su besplatne i moguće do dana održavanja na: http://tiny.cc/kvizprijavaFibra

Nagradni fond:

Prva nagrada je pametna narukvica Xiaomi Mi Band 3 za svakog člana pobjedničke ekipe. Članovi drugoplasirane ekipe izabrat će stvari iz Iskonove i Rockmarkove glazbene škrinje. Treću ekipu očekuje runda Karlovačkog i nešto za prigristi iz obližnjeg fast fooda, a rundu pive će dobiti i pretposljednja ekipa.

Više o POP UP glazbenom kvizu:

Iskon je u suradnji s glazbenom nagradom Rock&OFF te Tvornicom kulture ovog proljeća ponovno oživio veliki glazbeni kviz. S više od 50 natjecateljskih ekipa, kviz je odmah postao omiljeno mjesto okupljanja svih glazbenih entuzijasta, koji se u pozitivnoj natjecateljskoj atmosferi kroz cijelu godinu bore za glavnu nagradu: nastup odabranog Rock&OFF izvođača po vlastitom izboru na kućnom tulumu!

Ljetna zagrebačka stanka naše protagoniste vodi na veliku POP UP turneju, tijekom koje posjećuju domaće festivalske destinacije, a prva stanica je upravo Split (Fibra festival).

Pitanja za vas u nešto drugačijoj, festivalskijoj formi sastavlja fantastična ekipa iz Tvornice kvizova, poznata po dugogodišnjem angažmanu na kvizaškoj sceni i u kvizu Potjera koji se emitira na HTV-u.

Skupite ekipu, prijavite se i ne zaboravite – glazba je zvonka radost!

https://www.facebook.com/iskoninternet/ https://www.facebook.com/rockandoff/